Brørup Traktor- og Maskincenter

Brørup Traktor- & Maskincenter ApS åbnede den 1. juni 1997.


Indehavere:

Svend Aage Jensen

Kurt Eg


Opstart:

Firmaet startede op kun med Deutz-Fahr produkt programmet i lejede lokaler hos det daværende Deutz-Fahr Skandinavien i Vejen. Fra starten af var der ikke mange der levnede det nye firmaet mange chancer, men det viste sig at det skulle komme til at gå stærkt med udviklingen. 


Udvikling:

Efter at firmaet i slutningen af 1997 var flyttet til Brørup i lejede lokaler, behøvede man mere plads, så den 1. april 2000 flyttede firmaet til sin nuværende adresse på Stenbro Alle 10 i Brørup. Her havde man købt en grund på 8000 m2 og opført en hel ny moderne forretning på 1000 m2.

•2001

Blev der købt yderlig 2500 m2 af kommunen og bygget en udstillingshal på 1100m2.

På trods af firmaets unge alder blev vi den bedst sælgende Deutz-Fahr forhandler i årene 2000, 2001, 2002 og 2007.

 

•2002

Kom importen af Schuitemaker  og har og er stadig en meget vigtig grundsten i forretningen. Vi har gennem årene leveret mere end 250 vogne fra Schuitemaker.

 

•2005

Fik vi importen af produkterne fra Zagroda i Polen. Zagroda markedsfører tromler, jordpakker og stubharver af meget høj kvalitet.

 

•2008

Blev firmaet tilsluttet Dansk Maskinhandlerforening. En brancheforening for maskinforretninger i Dk.

 

•2010

Fik vi Fan importen og viste endnu engang hvor fremsynet vi var. Det var os som de første, der separerede gyllen og brugte tørstoffet til strøelsen under køerne.

 

•2011

Blev kvalitetsmaskinerne fra Kverneland en del af vor produktprogram.

 

•2013

Fik vi importen af Holaras produktprogrammet og det passer rigtig godt ind i vor produktpalet sammen med Schuitemaker.

 

•2014

Kom Power Pack fra Biotech Innovation til. Dette unikke produkt kommer til at være en meget stor del af vores fremtidige forretningsgrundlag. Med Power Pack kan vi udvikle vores forretning til også at gælde i udlandet, da vi har indgået en aftale med Biotech Innovation om alt salg til landbruget WorldWide skal ske igennem os.

 

•2014

Byggede vi et højlager til reservedele og har nu 8 højlager tårne, som har en elevator der bringer reservedelene ud til vore lagermedarbejdere. Vi er meget stolte af vores nye lagerbygning og vi har nok en af de meste moderne lagre hos maskinhandlerne i DK.

 

•2015

Kvalitetsmaskinerne fra polske Mandam blev for alvor markedsført i DK. Vi har importéret disse maskiner siden 2005 under navnet Zagroda, men fremover markedsføres disse maskiner under navnet Mandam. Der blev solgt mere end 30 maskiner de første 12 mdr. Så det må betegnes som en succes.

 

•2016

Ølgod Maskinforretning (Ole Jacobsen ) blev overtaget pr. 1-9-2016 og bliver drevet som en selvstændig maskinforretning med forhandling af de samme produkter som BTMC. Med købet står vi endnu bedre rustet til fremtiden udfordringer. Se mere på www.omask.dk

 


Fremtiden:

Med vores beliggenhed, gode faciliteter, stabile medarbejderstab og størrelse, mener vi selv, at vi står godt rustet til fremtiden. En fremtid med mange udfordringer, såvel på kundesiden, men også på leverandørsiden. Producenter og fabrikker fusionerer. Produkt/mærker skifter importør og ingen kender den fremtidige struktur i landbruget og forhandlernettet. Men en ting er sikker. BTMC er der også i fremtiden!


Brørup Traktor- & Maskincenter er et fremsynet firmaet med fingeren på pulsen, der følger udviklingen nøje og sammen med vore velkvalificerede medarbejdere, vore leverandører og finansielle partnere, er vi ikke bange for at tage de fremtidige udfordringer op.


Vi byder dig på gensyn i vor forretning.

Svend Aage Jensen & Kurt Eg