Vognmand Per V. Nielsen


Hos Vognmand Per V. Nielsen  i Brørup tilbyder vi alt inden for transport i Bramming, Rødding, Lunderskov og omegn. Skal du have løst en vognmand eller kørsels opgave, så er vi det rette valg.


Uanset om du skal have transporteret granit, sand, sten eller grus, så kan opgaven løses af vores vognmand. Vi har en vognpark, der tæller både lastbiler og læssekraner med mere. Derved behøver du kun en samarbejdspartner som vores vognmand til at klare arbejdet. Vi er med andre ord din lokale vognmand, og vi er klar til at assistere med enhver form for transport.


​ En fleksibel vognmand i Bramming, Rødding, Lunderskov & omegn​, der føgler dine behov


Vi har som vognmand mange muligheder for at tilpasse os til dine behov for kørsel med vores vognpark, så du kun behøver et enkelt opkald for at få arbejdet klaret hurtigt, professionelt og til en god pris. Vi tilbyder også udlejning med chauffør. Det kan ske efter en lav timepris eller ved større opgaver til en nærmere aftalt pris.

 

​Få et godt tilbud fra din lokale vognmand​


Vi har omkring 30 års erfaring som vognmand, med beliggenhed i Brørup, men som vognmand, udfører vi alle typer opgaver i omegn af Bramming, Rødding og Lunderskov. Vi ved derfor alt om, hvad god service er, ligesom vi vil gøre alt for, at du får den bedste løsning hver gang. Kørsel er i det hele taget ikke bare et spørgsmål om at få flyttet noget fra sted til sted. Det handler også om, at du er tryg hele vejen, ligegyldigt hvad vi kører for dig.


​ Få et uforpligtende tilbud på vognmand


Ring i dag på telefon 40 13 31 37 eller skriv en e-mail til pvn@live.dk for at få et godt tilbud på lige netop din kørselsopgave. Vi er altid klar med et godt tilbud til dig, ligesom vi altid bestræber os på at levere den bedste service som vognmand.